Bredband


Bredband i TageneVi finns även i Tagene och vi når ända till Trankärrsgatan. Om du befinner dig där och är intresserad av ett nytt vasst bredband och du har problem med att få in fiber i ditt hus, kontakta oss så berättar vi mer.

Trådlöst, fiber eller ethernet men aldrig adsl.

Vår fibermatning kommer från IP-Only. Vi distribuerar via ethernet/fiber eller genom våra trådlösa nät i området men aldrig genom telefonsladdar.
All Internet bredband från Oversite är full duplex, även våra starka trådlösa länkar. Se dem som luft-fiber och är för slutkunden lika kraftfulla och pålitliga som en fiber.
Vi matar internet till kunder på Rimmaregatan, Marieholmsgatan och Tagene-området via trådlösa länkar. De flesta av våra kunder i backa bergö och backa strand via ethernet/fiber. Några få via trådlösa länkar.
Vårt internet är full duplex och synkront. Vi garanterar hastigheten du köper och samma hastighet in som ut.
Ingen bindningstid.

Dubbel matning!

Huvudmatningen går via fiber till oss på Backa bergö. En sekundär matning finns för att kunna erbjuda redundans. Båda förbindelserna kommer från IP-Only. Den primära matningen går sista biten genom Gothnets fibrer. Den sekundära förbindelsen kör helt utanför Gothnet och kommer till oss via Telia fibrer in till vår solida trådlösa länk.

Fast IP

Har du ett större behov och ställer högre krav på forbindelsen så kommer du att gilla vårt bredband. Ett fast IP gör konfiguration av servrar och ditt liv lättare. Även en egen IP-range är möjlig att få hos oss.

Öppna portar

Inga portar är stängda. Du är fri att använda din mailserverleverantörs SMTP på port 25.

Övervakning

Vi har kontinuerlig övervakning av förbindelsen. Vi använder vår egen internetlina kontinuerligt i vårt dagliga arbete och märker därför själva tidigt om det blir problem eller avbrott ofta innan övervakningen varnar.

ISP i området sedan 2003

Vi har levererat bredband i området sedan 2003. När vi flyttade hit 2003 kunde man som företag i Backa bergö få adsl bredband i snigelfart eller ett ännu långsammare isdn. Därför startade vi försäljning till andra företag.
Vår första leverantör var Internet 5 som köptes upp avTelenor 2004. Efter en kort och mörk tid med Telenor som leverantör gick vi över till IP-Only.
Målsättningen är att sälja bredband till er som vi själva vill köpa, dvs. inte överbokade förbindelser där hastigheten bara är en siffra på ett papper, ett bredband som klarar av att skicka filer utan att hela miljön fryser och ärligt talat som en av våra första kunder en gång sa ..."vem vill sitta bakom en nat?"...

I många av husen i området Backabergö & Backastrand har vi redan utrustning men inte i alla. Vi klarar att leverera till alla hus i närområdet. Finns det färdig utrustning så kan vi leverera internet inom loppet av en timme.
För att komma igång behöver du en router som konfigureras med dina unika uppgifter. Du köper routern själv eller genom oss. Om du behöver hjälp att konfigurera den så kan vi hjälpa dig.

FAQ

Om du får problem med din router och gör en reset av den så förlorar den alla sina inställningar. Boota om den genom att bryta strömförsörjningen i stället så behåller den uppgifterna.

SMTP

99 gånger av 100 frågar våra kunder efter vad de ska använda för SMTP i sina skrivare som ska scanna.
Inställningar för att skicka mail i skrivare fungerar utmärkt med samma SMTP uppgifter som används i era vanliga mailklienter dvs. de som mailleverantören har angivit. Vi släpper igenom SMTP på port 25 utan att blockera den.

Ladda ner vårt Bredbandsavtal fyll i och skicka tillbaka till oss.

Bredband i Hisings backa

Oversite AB
Backabergögata 18
422 46 Hisings backa

O31-529535

Hasse O7O8-228 390
Nick O7O4-925 313
Gaston O762-759 022

Oversite närproducerat Bredband

Webtjänster

Priser bredband

100/100 Mbit 995:-
50/50 Mbit 800:-
20/20 Mbit 500:-
10/10 Mbit 350:-


Priser exkl moms.
Full duplex och samma hastighet både upp och ner.
Andra eller högre hastigheter ges via offert.

Så här beställer du

Ladda ner vårt Bredbandsavtal här. Fyll i och maila eller skicka tillbaka till oss.

Driftstatus

Ok


Planerade driftjobb

Inget planerat


BREDBAND